Inici

Menjadors escolars

Sempre aprenent, recolzant i participant

Servei de menjador escolar: Una proposta educativa per a l’espai de menjador. El nostre projecte s’ ajusta a les edats, necessitats i projecte concret de cada centre. Treballem amb equips professionals, formats i amb experiència. Sempre de forma coordinada amb l’escola, AMPAs i servei de cuina.

El Projecte Educatiu per l’espai de migdia - menjador gestionat per ZIGA-ZAGA incideix, sobretot, en dos aspectes fonamentals:

  • Educació per la salut (alimentació, higiene i descans): La infància és l’etapa fonamental per a introduir els hàbits i les conductes que guiaran la nostra alimentació i salut futura. Una educació per la salut ha de pretendre que els infants desenvolupin hàbits i costums sans, valorant l’alimentació com un dels aspectes bàsics de qualitat de vida.
  • Educació durant el temps de lleure: Un temps per descansar, relacionar-se, jugar i aprendre. Una oportunitat per a desenvolupar habilitats motrius, sensorials, creatives i relacionals. Per aprendre a gaudir del temps lliure d’una forma sana, divertida i en companyia d’ adults.

 

Servei de gestió integral de cuina: Oferim la possibilitat de la gestió integral de cuina amb professionals formats i capacitats per a la manipulació dels aliments i elaboració dels menús.

Treballem per donar una resposta específica a la realitat de cada centre, elaborant una cuina flexible, dinàmica i de qualitat; respectant en tot moment les necessitats de nutrició dels infants.

Oferim una selecció i elaboració de menús que garanteixen, a més de la necessària aportació de nutrients, una educació alimentària, per la higiene i la salut dels infants. Els nostres menús, aprovats per a professionals de la nutrició, s’ajusten a la necessitat de l’etapa i altres particularitats que es puguin donar per motiu de salut i/o cultura.

Oferim la possibilitat de treballar amb productes ecològics i de proximitat.

Col•laborem amb els diferents organismes o institucions amb responsabilitats en el servei i en matèria de salut i alimentació.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.