Inici

Serveis de suport a les escoles bressol

Deixant emprempta

Suport Educatiu: professionals i equips de suport educatiu en diferents escoles bressol.

Els equips educatius de les escoles bressols es componen de: la direcció, un educador/a per aula i personal de suport que acompanya i recolza la tasca que es dur a terme amb els infants.
Les persones que realitzen les tasques de Suport Educatiu, a més, són les responsables de dur a terme altres serveis, com el de mig dia, acollides, permanències o servei durant vacances, tot això, en funció del model organitzatiu de cada escola.
Amb el nostre projecte oferim un servei educatiu professional, especialitzat i de qualitat, coherent amb el Projecte Educatiu de l'Escola Bressol i coordinat amb l’equip educatiu del centre i/o el departament d’educació del municipi corresponent. L’equip de suport dona continuïtat i reforça els aspectes treballats des de l’escola. Apostem, doncs, per la integració dels equips en les escoles afavorim i dotant dels espais per a la participació i coordinació.


Servei acollides: servei que es desenvolupa en el marc de l’Escola Bressol més enllà de l’horari escolar.

 Es tracta d’oferir als pares i mares dels infants la possibilitat d’ampliar l’espai educatiu dels seus fills i filles més enllà dels horaris establerts com a lectius, donant un servei de qualitat, continuat i pròxim a les famílies i els infants de l’Escola Bressol. El servei pot ser de matí i/o tarda en funció del model organitzatiu de l’escola.


Gestió integral cuina: servei que es desenvolupa en el marc de l’ Escola Bressol. Oferim la possibilitat de la gestió integral de cuina amb professionals formats i capacitats per a la manipulació dels aliments i elaboració dels menús.

Entenem el servei de cuina com un servei de continuïtat amb el projecte educatiu del centre, complementant així la tasca educativa de l’escola i la família.
Treballem per donar una resposta específica a la realitat de cada centre, elaborant una cuina flexible, dinàmica i de qualitat; respectant en tot moment les necessitats de nutrició dels infants.
Oferim una selecció i elaboració de menús que garanteixen a necessària aportació de nutrients. Els nostres menús a provats per a professionals de la nutrició, s’ajusten a la necessitat d’incorporació progressiva dels aliments, en funció de l’etapa concreta dels infants i altres necessitats particulars que es puguin donar per motius mèdics o culturals.

Oferim la possibilitat de treballar amb productes ecològics i de proximitat.

Col•laborem amb els diferents organismes o institucions amb responsabilitats en el servei i en matèria de salut i alimentació.


Servei d’estiu: una proposta que prorroga el servei d’escola bressol més enllà del calendari escolar, facilitant durant les vacances la possibilitat de continuar amb l’escolarització de l’infant.

Donem continuïtat al procés educatiu dels infants respectant línia i criteris metodològics del centre. Per dur-lo a terme ens coordinem amb les direccions i equips educatius, amb les AMPAs i administracions púbiques. Des de l’entitat es treballa amb el personal de suport educatiu de la mateixa escola bressol, facilitant d’aquesta manera la continuïtat del projecte i l’adaptació dels infants.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.