Inici

Programes de suport específic als centres

Sempre aprenent, recolzant i participant

Tota una sèries de programes amb temàtiques concretes on es desenvolupen activitats de caire experimental i lúdic per tal de recolzar temàtiques concretes d’interès per als centres d’ensenyament. Per dur-los a terme ens coordinem amb els equips educatius dels centres, AMPAs, entitats i administracions públiques.

Les propostes les podem agrupar de la següent manera:

  • Activitats o programes per tal desenvolupar coneixements relacionats amb el treball de les aules. Activitats dinàmiques i experimentals on d’una forma participativa i lúdica els infants s’ apropen i reforcen els continguts impartits a les aules.
  • Activitats programes d’acompanyament i organització de colònies i sortides temàtiques. Relacionades amb els continguts desenvolupats a l’aula.
  • Activitats o programes per tal de treballar altres temàtiques d’interès. Exemples: programes per a la dinamització de la comunitat escolar, programa per a fomentar la relació entre generacions, l’hort a l’escola, programa per a una escola verda...


Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.