Inici

Espais familiars

Deixant emprempta

Serveis on participen famílies i infants de 0-3 anys, que pretenen fomentar el coneixement d’ alguns aspectes relacionats amb el desenvolupament i relació amb els seus fills/es.

Espai Nadó: participen infants fins als 12 mesos i les seves famílies

“Tot just hem estat pares/mares, alguns per primer cop, cosa que ens genera freqüentment inseguretats i pors.” Totes les experiències són úniques, però, el fet de compartir-les amb d’altres pares i mares que passen per situacions semblants, pot ajudar a viure-les de forma més tranquil•la, entenent que formen part del procés, buscant respostes a partir de les diverses aportacions.


Espais de jocs per a compartir: participen infants a partir dels 12 mesos i les seves famílies.

Un espai per passar una estona de joc agradable amb els nostres fill/es. Jocs d’exterior o interior, per cantar o ballar... acompanyats per professionals que ens aportaran molts recursos. Donat el ritme i poc temps que sovint tenim, poder gaudir d’una estona per compartir amb els nostres petits.


Espai familiar musical: participen infants entre el 2 mesos i els tres anys amb les seves famílies.

L’educació musical és una activitat pedagògica que involucra diversos aspectes del desenvolupament dels infants. L’ infant des de petit percep tot un plegat de sons, la relació afectiva amb l’adult és la clau per a entendre’ls i desenvolupar les capacitats que ens ofereix aquest recurs. Mitjançant l’estimulació afectiva a través de la veu i el contacte amb els pares i mares, els espais familiars - musicals introdueixen als infants en les possibilitats del mon musical. Les famílies compartiran aquest aprenentatge amb els seus fills i altres famílies, coneixent noves activitats i recursos.


Tallers: participen infants entre els 2 i 3 anys amb les seves famílies.

Un espai per a gaudir amb els petits del llenguatge plàstic i activitats d’ experimentació. Possibilitats properes amb recursos casolans i naturals a l’abast de les famílies. Tot un descobriment per als infants i una manera diferent de compartir amb els nostres fills i filles.


L’escola de pares-mares: xerrades i tallers per a les famílies interessades

Un espai obert on es tracten temes concrets de forma amena i participativa, amb propostes dinàmiques i recursos pràctics que ens poden ajudar en el procés educatiu dels nostres fills/es. Alguns exemples: “L’alimentació i el menú a casa “, “Límits: el no i les rebequeries”, “El massatge infantil”, “A dormir!”, “Fora bolquers!”, “Adéu xumet!”, “Nascuts per llegir”, etc.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.