Inici

Centres oberts

Amb mans fermes i compromeses

Projectes per a la gestió de centres oberts amb activitats dirigides a la participació d’ infants i joves residents al barri, ciutat o municipi. Les activitats de caire eductiu i lúdic, pretenen reforçar l’adquisició de coneixements, habilitats i capacitats que ajudin a l’establiment de vincles i normalitzada circulació social dels participants.


En paral•lel es treballa de forma coordinada amb els diferents serveis i /o entitats del territori, amb la intenció de reforçar el procés, afavorint la participació i utilització dels diferents serveis per part dels infants i joves. Es treballa, doncs, amb la comunitat i/o entorn social proper, per tal d’afavorir el procés i vincle normalitzat.

Es fomenta la participació de les famílies o tutors/es en activitats concretes, aconseguint la implicació, l’adquisició de coneixement i millorar de les capacitats per a l’educació dels seus fill/es.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.