Inici

Casals

Sempre aprenent, recolzant i participant

El Casal és un servei especialitzat i de qualitat en l’ àmbit del lleure que ofereix als participants tot un seguit d’activitats de caire lúdic, en un marc educatiu, durant les vacances escolars, facilitant també la conciliació laboral i familiar. Els equips responsables del servei son professionals formats i amb experiència. Estan configurats per a directors/es monitors/es de lleure i professionals de cuina.


Les activitats dels Casals estimulen la creativitat, potencien el procés d’aprenentatge cultural, social i d’esbarjo. Afavoreix, doncs, el desenvolupament dels infants, adolescents i joves.
Treballem de forma coordinada amb els diferents professionals, institucions o entitats amb responsabilitats en la posada en marxa de les activitats com podríem ser: direcció dels centres, AMPAs, responsables dels departaments de les administracions públiques, servei de cuina, neteja, etc.

Oferim la possibilitat d’altres serveis en el marc del casal, com, acollides de matí i/o tarda i servei de menjador per als participants del casal.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.