Inici

Avís legal

DADES LEGALS DE http://www.ziga-zaga.com
http://www.ziga-zaga.com és propietat de:

Educació i Temps Lliure Ziga-Zaga S.L.
Ubicada a Cornellà de Llobregat, 08940 (Barcelona)
NIF: B61195764

La pàgina web http://www.ziga-zaga.com és explotada publicitàriament per Educació i Temps Lliure Ziga-Zaga SL

CONDICIONS DEL SERVEI

0. L'usuari o visitant de la pàgina web http://www.ziga-zaga.com té l'obligació de llegir les condicions de prestació del servei que es detallen en aquest text, de manera que assumeix aquestes com a vàlides en la prestació del servei.

1. Condicions d'ús del contingut i serveis prestats en aquesta pàgina web:

1.1 .- No està permesa la reproducció dels continguts (de qualsevol tipus) publicats en http://www.ziga-zaga.com sense el consentiment exprés de l'autor d'aquesta web. En aquest cas parlem de textos, gràfics, codi font, i qualsevol altre contingut que sigui servit des d'aquesta pàgina web.

1.2 .- En aquesta pàgina web poden existir continguts de tercers. En qualsevol dels casos, i com és intenció sempre el respectar els drets d'autor i les lleis del copyright, si hagués qualsevol mínim problema respecte a qualsevol material publicat en aquesta web, es prega que es posin en contacte a través del email: info @ ziga-zaga.com i el contingut serà retirat (després de ser comprovat) amb la màxima celeritat possible, ja que és intenció primera el respecte pels drets d'autor i el treball aliè.

1.3 .- L'autor d'aquesta web no es fa responsable del mal ús que es faci del contingut exposat en aquesta pàgina web (http://www.ziga-zaga.com).

1.4 .- La pàgina web http://www.ziga-zaga.com és finançada i explotada econòmicament a través de la publicitat exposada en la mateixa, no existint cap altre tipus d'explotació econòmica.

1.5 .- En aquesta pàgina web (http://www.ziga-zaga.com) no es recull cap tipus d'informació privada del visitant. Únicament es recullen dades, puntualment, per fer ús de les anomenades "cookies" per al bon funcionament del sistema.

1.6 .- L'autor de http://www.ziga-zaga.com no es fa responsable del mal funcionament del sistema o servei prestat en aquesta pàgina web, encara que sempre es pretén i treballa per oferir el millor servei.

1.7 .- L'autor de la pàgina web http://www.ziga-zaga.com utilitza la mateixa com suport publicitari i no es fa responsable del mal servei o problemes sorgits pels serveis anunciats, de manera que la publicitat i els serveis posteriors que aquesta remeti són responsabilitat única de l'anunciant.

1.8 .- En aquesta pàgina web (http://www.ziga-zaga.com) NO existeixen continguts il·legals (pornografia infantil, apologia del terrorisme, o qualsevol altre tipus de contingut il·legal).

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.