Inici

Acollides i permanències: matí i tarda

Sempre aprenent, recolzant i participant

Una proposta educativa que dona resposta a la necessitat d’ampliació de l’estada dels infants als centres més enllà de l’espai lectiu.

La situació social actual requereix, cada dia més, la flexibilitat en els horaris d’entrada i sortida dels infants a les escoles. L’espai d’ampliació horària ofereix la possibilitat d’acollir als infants abans i després de les hores establertes. Es tracta d’ un espai educatiu on els infants poden gaudir i aprendre, i facilitar la conciliació laboral a les famílies.

L’horari d’entrada i sortida al servei d’ampliació és flexible, atenent les necessitats individuals dels infants i les seves famílies. El servei, a més, ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes d’esmorzar/berenar durant l’horari establert, sempre amb l’acompanyament i seguiment del professional referent.

Durant el desenvolupament del servei mantenim un canal de diàleg obert i positiu amb les famílies; vetllem pel benestar físic, psíquic i emocional dels infants; planifiquem i desenvolupem activitats educatives, dinamitzant el grup d’infants, potenciant les relacions positives, en un ambient tranquil i agradable; promovem hàbits relacionats amb una alimentació saludable i ens coordinem amb l’equip de mestres/ professors del centre.

Notícies

L'horari d'oficina és de 9 a 14h i de 16:00 a 18:00h de dilluns a dijous. Els divendres l'horari és de 9 a 14h.   Gràcies.